Se-Na 55+

Over ons

Wat doen we?

Onze vereniging organiseert gezamenlijke activiteiten, zoals naturistische weekeinden en (mid)weken op naturistenterreinen in Nederland en het nabije buitenland. Gemiddeld één keer per maand staat er een dagactiviteit op het programma.

Dagactiviteiten

We komen’s morgens ergens in het land bij elkaar en na een kopje koffie ondernemen we ‘iets cultureels’: een stadswandeling, een museumbezoek, een bloemententoonstelling of een regionaal evenement. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met de fysieke mogelijkheden van de deelnemers.
Na een al dan niet zelf meegebrachte lunch wordt de middag naturistisch ingevuld. Vanaf april tot en met september trekken we naar een terrein van een bij de NFN aangesloten vereniging om te zonnen, te zwemmen en zo mogelijk even de sauna in te duiken. In de maanden oktober tot en met maart vinden onze naturistische activiteiten vooral binnen plaats bv saunabezoek of lekker zwemmen in een binnenbad.

In januari staat de traditionele Nieuwjaarsreceptie in een etablissement in Utrecht op het programma, waarbij we -geheel gekleed- met elkaar toosten op het nieuwe verenigingsjaar.

Scroll to top