Se-Na 55+

Open dag / kennismaking

Open Dag

Ofschoon Se-Na 55+ niet over een eigen terrein beschikt, houden we toch jaarlijks begin juni een Open Dag. Dat doen we op een plek waar we samen kunnen komen en samen iets kunnen ondernemen. Als je belangstelling voor Se-Na 55+ hebt, kun je dan eens met ons mee op pad om kennis te maken.

Deelname aan de Open Dag

Se-Na 55+ is een vereniging van ‘senioren”-naturisten. Daarom staat deelname aan deze activiteit open voor iedereen van 55 jaar of ouder die naturist is of dat wil worden.

Het is gebruikelijk dat je je op de Open Dag kunt legitimeren en je de regels van Se-Na 55+ en de regels van de te bezoeken vereniging respecteert. Per slot zijn wij verantwoordelijk voor een fijne door ons georganiseerde dag.
Het is noodzakelijk je voor de Open Dag aan te melden via secretaris@sena55.nl, al was het maar om elkaar ter plaatse te kunnen vinden.

Kennismaken

Bij veel van onze activiteiten zijn gasten welkom. Wil je niet wachten tot de eerstvolgende Open Dag om kennis met de vereniging te maken? Neem dan contact op met de secretaris. Het is handig als je daarbij de plaats aangeeft waar je woont, dan krijg je een uitnodiging voor een activiteit bij jou in de buurt.

Korting

Als je op de Open Dag of bij de eerste kennismaking ter plekke besluit om lid te worden, hoef je geen inschrijfgeld te betalen.
Meer informatie over het lidmaatschap vind je bij Lid worden.

Scroll to top